TEKİRDAĞ / ÇORLU - Melahat Kozar Anaokulu

Nis

23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla okulumuzda çocuklar için şenlik duzenlendi. Palyaço, danslar, yüz boyama etkinlikleri gibi çeşitli aktiviteler ile çocuklarımız eğlenceli bir gün geçirdiler.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Yaşasın 23 Nisan

Mrt

"Topraktan Sanata" çamur atölyesi ile anasınıfı öğrencilerimiz yaratıcılıklarını kullanarak yeni deneyimler gerçekleştirdiler.

Şbt

İkinci dönemin ilk veli katılımı gerçekleşti. Çocuklarımız deneylerle yeni öğrenmeler gerçekleştirmeye devam ediyor. Velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Çocuklarımız yarıyıl tatili öncesi deneylerle, sanat etkinlikleriyle son aile katılım etkinliklerini tamamladılar. Velilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Aile katılım etkinliklerimiz gerçekleştirildi velilerimize teşekkür ederiz

Ara

Veli katılım etkinliklerinde velilerimizin desteği ile deneyler yapıldı, çocuklar eğlenerek öğrenmeler gerçekleştirdiler.

Ara

Günlük eğitim akışında olan kitap etkileşimli okundu, çocuklar kitaptaki anlamını bilmedikleri kelimelerin resimleriyle tahmin yürüttüler ve kelime anlamlarını öğrendiler. Öğrenilen kelimeler panoya asıldı. Ayrıca Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan 365 Gün Öykü Kitaplarımızdan   ev ortamında aile katılımıyla okunması ve bilinmeyen kelimeleri araştırmaları için çocuklar kitap seçimlerini yaptılar.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ailelerimiz okula davet edildi ve o gün yapılan etkinliğe gözlemci olmaları sağlandı. Velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Rehber Öğretmenimiz Çiğse BAKAY BİNLİ tarafından anaokulu velilerimiz için düzenlenen Aile İçi İletişim Seminerimiz gerçekleştirilmiştir.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır. Bu amaca yönelik olarak;

Veli bilgilendirme mektupları

Etkileşimli kitap okuma

Kültürel ögeler içeren çalışmaların hazırlanması

Tematik Kelime Kartı Çalışmaları gibi etkinliklerimiz uygulanacaktır.

Siz değerli velilerimizin de katkılarıyla projenin amacına ulaşacağına inanıyoruz.

Ara

Aile katılım etkinliklerinde çocuklarımız velilerimizin desteğiyle ilginç deneyimler ve öğrenmeler gerçekleştirdi.

Kas

Deneylerle gerçekleştirdiğimiz aile katılım etkinliklerinde de bu hafta çocuklarımız yeni bilgiler öğrenmeye devam ediyor. Velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Veli katılım etkinliklerimizle çocuklarımız öğrenmeye devam ediyor..

Kas

Velilerimizin destrği ile çocuklarımız deneyimleyerek öğrenmeye devam ediyor.